Bestrating – in harmonie met beplanting

Natuursteen

Teus Otten Hoveniersbedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van natuurlijke bestratingsmaterialen (natuursteen, gebakken steen etc.). Een enorm boeiend product! Wij leggen in uw tuin iets wat vele duizenden jaren geleden is gevormd. Door te zagen, te schuren en te polijsten geven we de bestrating een hoogwaardige afwerking. Daarbij is iedere tegel weer anders. Dat creëert een prachtige diversiteit in uw tuin.

Samengaan

Wij proberen in iedere tuin een harmonie te bewerkstelligen tussen beplanting en bestrating. Natuursteen is prima te combineren met veel soorten planten. Belgisch hardsteen gaat goed samen met bijvoorbeeld buxushagen en –wolken of met beukenhagen.

Kasseien geven uw tuin weer een totaal andere uitstraling. Door de vorm van de steen blijven de voegen goed zichtbaar. Bij het gebruik van deze stenen mag er mos in de voegen zichtbaar zijn.

Advies

Wij adviseren u graag over de keuze van bestrating in harmonie met de beplanting van uw tuin.

Keramische tegels

Bent u erg gecharmeerd door natuursteen, maar wegen de nadelen voor u toch te zwaar? Kies dan voor keramische tegels in uw tuin. Een nieuwe trend in bestrating! Ze lijken als twee druppels water op natuursteen. Maar ze zijn niet gevoelig voor zuren of kleurverlies en de tegels kennen geen maatverschillen.

bestrating
bestrating
bestrating
bestrating

 
 

Geïnteresseerd? Neemt u direct contact op met Teus Otten!